Auto Servis PLUS
Auto servis PLUS
Vodovodska 177, 11 147 Beograd, tel. 2570 692, 2570 629

 

AUTO DELOVI

Česta dilema naših klijenata, kada su auto delovi u pitanju, je da li koristiti isključivo originalne rezervne delove ili rizikovati sa drugim proizvođačima. Mi svakako u asortimanu imamo i jedne i druge, ali bez prekoračenja određenog standarda, kada je kvalitet u pitanju. Rezervni delovi neproverenih (kineskih i turskih) proizvođača, ne spadaju u one koje toplo prepručujemo, pa ih u tom slučaju ugrađujemo samo na zahtev i odgovornost klijenata, kada ih sami obezbede.

Proizvođači koji imaju nešto nižu cenu, u odnosu na originalne, a predstavljaju adekvatnu zamenu, po našem mišljenju i iskustvu su:

INA španeri, roleri i hidropodizači.
LUK kompleti kvačila, zamajci i hidraulični druk-lageri.

BOSCH pumpe goriva, svećice, lambdasonde, protokomeri, grejači.
Ulošci dizni i metlice brisača.

HUTCHISON zupčasti, klinasti i kanalni kaiševi, španeri, creva i gumi-metal delovi. Prva ugradnja u Citroen, Mercedes, VW, Audi i mnoge druge.
BILSTEIN amortizeri.

Delovi trapa i vešanja, kočioni program, gumi-metal program, španovanje, elektrika, hlađenje.

Setovi kvačila, zamajci, korpe kvačila, lamele, isključni ležajavi kvačila, kpl setovi sa zamajcem, amortizeri.

Disk pločice, paknovi, diskovi, setovi opruga za paknove, kočioni cilindri, cilindri kvačila, kočiona creva, kočione čeljusti, krajevi spona, aksijalni zglobovi, ramena, kugle, silen blokovi.

NAPOMENA:  U rublici Pitajte nas ili na naše brojeve telefona, možete dobiti konkretne informacije o cenama pojedinih delova, potrebnih za Vaše vozilo.

                      

 

Design.rs © Auto Servis PLUS * 2006 - 2016