Auto Servis PLUS
Auto servis PLUS
Vodovodska 177, 11 147 Beograd, tel. 2570 692, 2570 629

 

AUTO KLIME

Danas, svako vozilo, kao deo standardne opreme, poseduje auto klimu. Da li ste razmišljali o tome, kako bi se osećali u saobraćajnoj gužvi na +35ºc, bez (ispravne) auto klime u vašem vozilu? Neugodna, ali česta situacija! Većina o tome razmišlja, tek kad im se dogodi.

Ispravnost auto klime na vašem vozilu, zahteva njeno redovno održavanje.

U redovan servis auto klime spada zamena freona, kao i ulja u kompresoru. U našem servisu, ova usluga se vrši mašinski. Posedujemo mašinu za auto klime, prilagođenu za vozila koja koriste freon R-134 (uglavnom sva vozila proizvedena posle 1995. god). Nakon izvršene zamene freona i ulja, vrši se provera sistema vaše auto klime, u cilju pronalaženja potencijalnih mesta 'curenja' freona. Punjenje freonom vrši se samo u slučaju kada je sistem u potpunosti ispravan.

Takođe vršimo otklanjanje svih eventualnih kvarova i zamenu svih delova auto klime.

Servis auto klime se preporučuje na svake dve godine, za vozila stara do pet, i svake godine za vozila veće starosti. U svakom slučaju, dobro je, pred početak perioda vrućina, proveriti stanje freona.

Redovnim održavanjem auto klime, omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini. Takođe, zamenom ulja u kompresoru, sprečavaju se kvarovi većih razmera.

 

Design.rs © Auto Servis PLUS * 2006 - 2016