Auto Servis PLUS
Auto servis PLUS
Vodovodska 177, 11 147 Beograd, tel. 2570 692, 2570 629

 

AUTO MEHANIKA

Auto mehanikom se bavimo još od 1996. godine, ali smatramo da višegodišnje iskustvo ne predstavlja najbitniji faktor za uspešno bavljenje ovim poslom. U skladu sa razvojem auto industrije i čestu pojavu novih modela automobila, veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja naših zaposlenih.

Ipak, ono što možemo reći na osnovu iskustva, da je često za ispravnost vozila najbitnije REDOVNO održavanje. Pod tim podrazumevamo:

  • zamenu filtera i ulja, na preporučenoj kilometraži (najčešće 10.000km)
  • redovnu proveru tečnosti (antifriz, koč.tečnost, ulje u menjaču…)
  • provera kočionog sistema (zamena potrošenih disk pločica, paknova, kočionih diskova, kočionih cilindara, sajle ručne...)
  • veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pume) na određen broj pređenih km (prva zamena od 90.000-120.000km, druga 60.000-90 000km, u zavisnosti od modela automobila i preporuke proizvođača)
  • Čišćenje dizni, klapne, AGR ventila (čest uzrok loših performansi, slabije vuče, problema sa paljenjem, a najčešće posledica lošeg kvaliteta goriva na našem tržištu)
  • Zamena seta kvačila (lamele, korpe i druck lagera). Interval zamene najčešće zavisi od samog vozača i individualnog načina vožnje.

Takođe radimo sve popravke vezane za motor i menjač.

Savremena, kompijuterska  autodijagnostika je neizostavna u pronalaženju kvarova i grešaka u elektronskim sistemima, ali je njihovo odklanjanje posao našeg osoblja. Posebno smo ponosni na veliki broj rešenih “slučajeva” nestandardnih kvarova, kada smo na delu pokazali spoj iskustva, znanja i moderne tehnologije.

 

Design.rs © Auto Servis PLUS * 2006 - 2016