Auto Servis PLUS
Auto servis PLUS
Vodovodska 177, 11 147 Beograd, tel. 2570 692, 2570 629

 

O NAMA

Auto servis PLUS je otvoren 1996. godine. Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogučili da i danas uspešno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa, popravku i održavanje auto klima.

Od 2007-me godine je servis proširen, pa danas na raspolaganju imamo šest radnih mesta, kompletno opremljenih potrebnim alatom.

Za pet DVOSTUBNIH AUTO DIZALICA,  posedujemo kompletnu tehničku dokumentaciju, a pregledom i ispitivanjem, prema Pravilniku o tehničkim normativima za dizalice (Sl. List SFRJ broj 65/91), utvrđeno je da su na njima primenjene propisane mere i normativi.

Šesta pozicija je prilagodjena i opremljena savremenom aparaturom za kompijutersko centriranje trapa.

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje i dr.) Takođe, možemo garantovati tehničku ispravnost Vaših vozila, overom putnih naloga.

Popravku Vašeg automobila možete sačekati u prijatnom ambijentu našeg kafića.

 

 

Design.rs © Auto Servis PLUS * 2006 - 2016